inapoi

 

Indicativ – THAILANDA 15 zile, avion, data plecarii   Plecari: 18.02,  25.02, 7.03, 14.10.

 

 

THAILANDA-Angkor wat & Thom

circuit + sejur 15 zile,  din care in 10 se poate face plaja si baie

ZIUA 1  Ora 12 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in xx. Compania si orele de zbor vor fi definitivate pana in 31.10. 2017

ZIUA 2.Sosire in Bangkok la ora xx. Transfer la hotel. Shopping. Seara, optional Cabaret thailandez la Mambo.

Cazare in Bangkok.

ZIUA 3 (mic dejun).Excursie de 1 zi la vechea capitala Ayuthaya si la Palatul Regal de vara ( pranz inclus), apoi croaziera (cu cina si program artistic) in Bangkok pe fluviul Chao Praia.                                                                            Cazare in Bangkok.

ZIUA 4 (mic dejun).Excursie (pranz inclus) de 1 zi la Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden. Seara, optional“Erotic Show”sau shopping.                     Cazare in Bangkok.

ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber – shopping.                                                                                               Cazare in Bangkok.

ZIUA 6 (mic dejun). Tur (intre orele 8 - 14) Bangkok cu autocarul cu vizite la:Marele Palat,Templele lui Buddha lungit, Buddha de smarald, Buddha meditand). Deplasare (150 Km) la Pattaya (cea mai renumita statiune de la confluenta oceanelor Indian si Pacific). Pana la Pattaya se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol-dresura de crocodili).
Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 7 (mic dejun). Excursie de 1 zi la Insula de Corali (plaja, baie, masa de pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta.                                            Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 8 (mic dejun). Excursie de ½ zi la Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee) cu vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya (cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Seara, optional, Cabaret thailandez Alcazar Show cu vestita trupa de travestiti.                        Cina si cazare in Pattaya.
ZILELE 9 – 13 (mic dejun).                                                                                                              Cina si cazare in Pattaya.
Timp liber - plaja in piscina hotelului sau in Oceanul Indian, plimbari, scufundari, shopping, masaj thailandez.

         Optional - grup minim 15 persoane - (150 €/persoana-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 180 €-daca se achita in excursie), excursie (include : transport cu autocarul, o cazare cu mic dejun in zona Siem Reap-ziua 10 si ghid local) de 2 zile (10 si 11) in Cambodgia(puncte de frontiera:Aranyaprathet-Thailanda,Poipet-Cambodgia)-vizita (aprox. 20 usd- biletul care se plateste la intrare) Angkor Thom(marele oras) si Angkor Wat (cel mai mare complex de temple din lume).

Obs. – pretul de mai sus nu include viza de Cambodgia (aprox. 30 usd - se obtine la frontiera) si viza de reintrare in Thailanda;

        – contravaloarea cazarii (ziua 10) din Pattaya nu se restituie.

ZIUA 14 (mic dejun). Timp liber.                                                                                                      Cina si cazare in Pattaya.

ZIUA 15 - Mic dejun la pachet. Transfer cu autocarul la aeroportul din Bangkok. Ora x-decolare din Bangkok. Sosire in  Decolare spre Bucuresti la ora xx, sosire pe Otopeni, ora xx..

 

Pret : 1100 € + 540 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru (540 = 165+375):

a)       16 programe turistice in zilele: 3 (excursia, croaziera cu cina), 4, 5, 6 si 7, in total 165 €;

b)        taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total 375 €.

 

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                                          Supliment single 350 €.

La inscriere se achita minim 500 є.                                                                                                    Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.

Grup minim 15 turisti.                                                                                     Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE :

· servicii ghid roman si ghid thailandez ;

· bilet avion Bucuresti –x– Bangkok –x – Bucuresti;

transport cu autocar 2** cu aer conditionat;

· 4 cazari cu mic dejun si 9 cazari cu demipensiune la hoteluri de 3*** si 4****;

·   biletele de intrare la obiectivele turistice.

 

Obs. - viza de Thailanda se obtine la sosirea in Bangkok (trebuie o fotografie tip pasaport si fiecare turist achita aprox. 30 usd).

 

 

  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.      

      Inscrierile se fac incepand cu  01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                   Obs. - vezi si notele : 1-15, 17, 29-30.

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

 Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.         Asigurarea medicala e obligatorie.