inapoi

 

  Indicativ – MALASINGA 10 zile, avion, data plecarii Plecari : 06.03, 13.03, 12.10.

 

 

MALAYSIA-SINGAPORE-

   insula batam (indonesia)  10 zile

 

 

ZIUA 1, ora 11-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul roman la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Ora 13.50-decolare, sosire la ora 15.45 in Amsterdam.  Ora 20.55-decolare.                                                         

ZIUA 2 Sosire la ora 16.20 in Singapore-tur (2 ore) cu ghid local.                                                                                                   Cazare in Singapore.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (toata ziua) cu autocarul  cu opriri la: Templul Dintelui lui Buda (situat in China Town), statuia Merlioni (simbolul orasului), Moscheea si Palatul Sultanului (vizita in exterior). Timp liber in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Ora 15-excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+ show, seara, de sunet si lumini la fantani).                                          Cazare in Singapore.

ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber sau optional (130 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 €-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi (viza se obtine la frontiera si fiecare turist plateste aprox. 25 usd) in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya + shopping. Obs.–vapor Singapore–Batam=45 min.                  Cazare in Singapore.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare in Malaysia. Pe malul oceanului, in Malacca-vizita Fort a Famosa si Piata Stadhuys. Excursie ( 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale.                                                                                                                                            Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 6 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic.

 Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la Penang. Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas (90 min) in Georgetown (capitala insulei).

Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie.                                                                                                                     Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 9 (mic dejun). Pt. 6.03 - timp liber. Plaja si baie. Dupa amiaza in Insula Penang-vizita: Templul serpilor, Rezervatia de fluturi si Parcul pasarilor.                                                                                                                                                                                                                        Cazare.

ZIUA 9 (mic dejun). Pt. 12.10 - timp liber. Plaja si baie. Dupa amiaza in Insula Penang-vizita: Templul serpilor, Rezervatia de fluturi si Parcul pasarilor.                Transfer la aeroportul din Kuala Lumpur. Decolare spre Amsterdam la ora 23.49                                                               
ZIUA 10   Pt. 6.03 -transfer la aeroportul din Kuala Lumpur. Decolare spre Amsterdam la ora 08.40. sosire la ora 14.45.  Ora 20.40-decolare din Amsterdam, sosire pe Otopeni, ora 00.30.
ZIUA 10, Pt. 12.10 - sosire la ora 5.59. Ora 9.20-decolare din Amsterdam, sosire pe Otopeni, ora 13.05.

Pret : 890 + 495 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru: 

a)       7 programe turistice in zilele: 5(Putrajaya), 6(tur, cina),7, 2(tur) si 3(excursia in insula, show de sunet si lumini),

                                                                                                                                                                                                       in total 185 €;

b)       taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii

                                                                                                                                        turistice, in total = 310 €.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                               Supliment single 245 €.

La inscriere se achita minim 500 є.                                                            Copiii sub 12 ani (neImpliniti) au o reducere de 50 €.

Grup minim 15 turisti.                                            Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE :  · servicii ghid roman si ghizi locali ;

· bilet avion Bucuresti – Amsterdam – Singapore / Kuala Lumpur – Amsterdam – Bucuresti;

transport cu autocar 2** cu aer conditionat;

· 2 cine si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;

· biletele de intrare la obiectivele turistice.

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single .

 

      Inscrierile se fac incepand cu  01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                   Obs. - vezi si notele : 1-15, 17, 29-30.

 

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

 

 Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.         Asigurarea medicala e obligatorie.