inapoi

 

  Indicativ – Indonesia  15 zile, avion, 6.10   Plecare in 6.10.

INDONESIA - insulele BALI & JAVA

circuit + sejur 15 zile, din care in 6 se poate face plaja si baie.

 

ZIUA 1 Sambata, ora 16.25 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Quatar Airways pentru destinatia Doha. Ora 18:25 decolare la Doha - sosire la ora 22.55.

ZIUA 2 Ora 2.20-decolare la Jakarta, sosire ora 15.30. Obs. – viza (10 usd) de Indonezia se obtine si se achita la frontiera. Transfer la hotel. 

Cina si cazare in Jakarta.

ZIUA 3 (mic dejun). Tur (toata ziua) Jakarta (aici e cea mai mare moschee din lume) cu autocarul.                                 Cina si cazare in Jakarta.

ZIUA 4 (mic dejun). In Bogor (fosta capitala), se viziteaza gradina botanica (aleea orhideelor). In Cisuruna-vizita gradina zoologica Taman Safari Park. Deplasare la Bandung –tur cu popas pe Jean’s Street.                                                                                               Cazare in Bandung.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Yogyakarta cu popas in Purworejo.                                                                          Cina si cazare in Yogyakarta.

ZIUA 6 (mic dejun). La 50 km-vizita Borobudur (cel mai mare templu budist din lume). In Yogyakarta se viziteaza : castelul de ape Taman Sari, complexul Kraton cu Palatul Sultanului si templul Mendut. Seara, spectacol de balet Ramayana.                Cina si cazare in Yogyakarta.

ZIUA 7 (mic dejun). La 20 km de Yogyakarta,vizita Templul Prambanan. La (65 km)de Yogyakarta, in Surakarta (Solo)-vizita Palatul Mangkunegaran. Deplasare cu autocarul in Malang (al 2 lea oras al Insulei Java). Tur Malang cu popas in centru.                Cazare in Malang.

ZIUA 8 (mic dejun). La 10 km, vizita templul Singosari. Deplasare in insula Bali traversand cu ferryboatul din Ketabang (Java) in Gilimanuk(Bali).                                                                                                                                                                                                       Cina si cazare in Bali.

ZILELE 9 – 13 (mic dejun, cina si cazare in Bali). Plaja si baie.                                         

Ziua 10 - Excursie de ½ zi prin statiunile litorale : Tuban, Tuba, Legian, Seminyak si Canggu.

Ziua 11 - Excursie de ½ zi in Denpasar (capitala insulei).

ZIUA 14 (mic dejun). Timp liber (eliberarea camerei-cel tarziu la ora 12). Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare, ora 20.20. Ora 22.35 decolare .          

ZIUA 15 Sambata-sosire in Doha la ora 4.55. Decolare spre Bucuresti la ora 8.35, sosire pe Otopeni ora 13.30.

Pret : 1700 € + 490 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel- aeroport, bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice si programele turistice din zilele:

  6 (Ramayana), 10 si 11.

 

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                               Supliment single 300 €.

La inscriere se achita minim 500 є.                                                           Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.

Grup minim 15 turisti.                                                       Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE :

· bilet avion Bucuresti – Doha – Jakarta / Bali – Doha – Bucuresti;

·  servicii ghid roman si ghizi locali ; 

·  10 cazari cu demipensiune si 2 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;

· transport (fara zilele 9-13) cu autocar 2** cu aer conditionat;

·  biletele de intrare la obiectivele turistice.

 

Hotelul din bali se va nominaliza pana in  30.06.2018.

                                                                                                                                                  WWW………………………

 

  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single .

 

 

         Inscrierile se fac incepand cu  01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.             Obs. - vezi si notele : 1-15, 17, 29-30.

 

 

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

 

        Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.       Asigurarea medicala e obligatorie.