inapoi

Indicativ–INDOMASITHA 26 zile, avion, 1.10     Plecare in 1.10.

 Indonezia (Bali, Jakarta, Borobudur) MALAYESIA (Kuala Lumpur, Penang, Melaka, Putrajaya, Alor Setar) 

 SINGAPORE THAILANDA (Bangkok, Pattaya, Phuket, Hua Him, Chumphon, Trang)        26 zile

 

 

ZIUA 1 Luni Compania aeriana se va stabili pana in 30.06.2018.  

ZIUA 2 Ora 1-decolare din Doha.Sosire in Bangkok, ora 12.05. Transfer (150 Km) la Pattaya (confluenta oceanelor Indian si Pacific).

Cina si cazare in Pattaya.

ZIUA 3 (mic dejun). Excursie la Insula de Corali (plaja, baie, pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot

face sarituri cu parasuta.                                                                                                                                                                          Cina si cazare in Pattaya.

ZIUA 4 (mic dejun). Excursie la  Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee). Vizita

manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya (cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Dupa amiaza plaja si baie.    Cina si cazare in Pattaya.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare cu autocarul la Bangkok. Pana la destinatie se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol– dresura de

crocodili). Seara, (optional) “Erotic Show” sau shopping.                                                                                                                               Cazare in Bangkok.

ZIUA 6 (mic dejun). Excursie (pranz inclus) la: Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden. Croaziera cu cina si program artistic in Bangkok pe fluviul Chao Praia.                                                      Cazare in Bangkok.

ZIUA 7 (mic dejun). Tur (6 ore) Bangkok cu autocarul cu vizite la: Marele Palat, Templele lui Buda lungit, Buda de smarald, Buda meditand). Shopping.                                                                                                                                                                                                       Cazare in Bangkok.

ZIUA 8 (mic dejun).Deplasare pe autostrada cu autocarul la Phuket cu popas in statiunea litorala Hua Hin (aici se afla Palatul Regal de vacanta) unde se vizitea-

za fabrica de matase. Popas in orasul Chumphon.                                                                                                                      Cina si cazare in Insula Phuket.

ZIUA 9 (mic dejun). Timp liber, plaja si baie. Dupa amiaza, excursie cu autocarul la o crescatorie de perle, apoi popas in orasul Puket si deplasare in cel mai

sudic punct al insulei (confluenta oceanelor Indian si Pacific) pentru apusul de soare.                                                        Cina si cazare in Insula Phuket.

ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare pe autostrada la Penang cu popasuri (cate 1 ora) in orasele Trang (Thailanda) si Alor Setar (Malayesia).

                                                                                      Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 11 (mic dejun). Excursie de  ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas in Georgetown (capitala insulei). Dupa amiaza plaja si baie in ocean.

                                                                       Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 12 (mic dejun). In Penang-vizita Templul serpilor si Rezervatia de fluturi. Deplasare (350 km) in capitala Malaysiei cu vizita Parcul pasarilor(dupa ce se iese din insula Penang).                                                                                                                                                                   Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 13 (mic dejun).Tur Kuala Lumpur cu autocar, opriri la:Turnul Telecomunicatiilor(421 m, urcare),Turnurile gemene Petronas(urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic.                                              Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 14 (mic dejun). Excursie (la 25 km de Kuala Lumpur), in Putrajaya  (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca in

Venetia)-vizita moscheea Putra si optional plimbare cu barca pe canale. Deplasare in orasul Malacca(pe malul oceanului)-vizita Fort A Famosa si Piata

Stadhuys.                                                                                                                                    Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).

ZIUA 15 (mic dejun). Tur (3 ore) Singapore cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni (simbolul orasulu). Excursie cu auto-

carul in Insula Sentosa(se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel

transparent lung de 80m+show, seara, de sunet si lumini la fantani).                                                                                                     Cazare in Singapore.

ZIUA 16 (mic dejun). Timp liber (eliberarea camerelor-cel tarziu la ora 12) in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side(zona coloniala cu

cladiri zgarie nori,muzee, teatre,restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare(panorama asupra insulei).Transfer la aeroport (se plateste o taxa pentru bagaj).Ora 19-decolare spre Bali. Obs. – viza ( aprox. 25 usd) de Indonezia se obtine si se achita la frontiera.                            Cina (in avion) si cazare in Insula Bali.

ZIUA 18 (mic dejun). Plaja si baie.                                                                                                                                                   Cina si cazare in Insula Bali.

ZIUA 18 (mic dejun). Excursie de ½ zi prin statiunile litorale : Tuban, Tuba, Legian, Seminyak, Canggu.                                 Cina si cazare in Insula Bali.

ZIUA 19 (mic dejun). Excursie de ½ zi in Denpasar (capitala insulei).                                                                                             Cina si cazare in Insula Bali.

ZIUA 20 (mic dejun). Deplasare cu autocarul in Malang (al 2 lea oras al Insulei Java dupa Jakarta).                                                                    Cazare in Malang.

ZIUA 21 (mic dejun). Deplasare cu autocarul in centru ( popas o ora). Vizita (la 10 km) templul Singosari. Deplasare la Surakarta (Solo)-65 km de Yogyakarta

   Cina si cazare in Surakarta.

ZIUA 22 (mic dejun). In Surakarta -vizita Palatul Mangkunegaran, apoi Templul Prambanan (la 20 km de Yogyakarta) apoi langa oras templul Mendut,

si vizita Borobudur (cel mai mare templu budist din lume). Seara, spectacol de balet Ramayana.                                         Cina si cazare in Yogyakarta.

ZIUA 23 (mic dejun). In Yogyakarta-vizita castelul de ape Taman Sari si complexul Kraton cu Palatul Sultanului..

Deplasare (50 km)-, apoi deplasare la Bandung-popas pe Jean’s Street.                                                                                                       Cazare in Bandung.

ZIUA 24 (mic dejun). In Cisuruna-vizita gradina zoologica Taman Safari Park. In Bogor (fosta capitala)-vizita gradina botanica (aleea orhideelor). Tur (3 ore) Jakarta-cu autocarul (popas la cea mai mare moschee din lume).                                                                                                    Cina si cazare in Jakarta.

ZIUA 25 (mic dejun). Timp liber in Jakarta. Transfer la aeroport.                                                                                                

ZIUA 26 Vineri. Decolare din Jakarta.

Pret : 2400 +  995 (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru :

a)        taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii de servicii din strainatate, in total = 565 €;

b)       16 programe turistice in zilele: 3, 4, 6 (excursia, croaziera cu cina), 7, 9, 11, 13(tur, cina), 14 (Putrajaya) si 15 (tur, excursia in insula, show de

                                                                                                                                                   sunet si lumini), 18, 19, 22 (Ramayana), in total=430 .

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                                                   Supliment single 590 .

La inscriere se achita minim 800 .                                                                                                                Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 70 .

Grup minim 25 turisti.                                                                                                       Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE :   servicii ghid roman si ghizi locali ;

· bilet avion Bucuresti – Istanbul – Bangkok / Singapore – Bali / Jakarta – Istanbul – Bucuresti; ·  transport cu autocar 2** cu aer conditionat;

·  14 cazari cu demipensiune si 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;                      ·  biletele de intrare la obiectivele turistice.

Obs. - viza de Thailanda se obtine la sosirea in Bangkok (trebuie o fotografie tip pasaport si fiecare turist achita aprox. 30 usd).

  Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

  Inscrierile se fac incepand cu  01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                                           Obs. - vezi si notele: 1-15, 17, 29-30.

 

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

 

 

  Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.                                                   Asigurarea medicala e obligatorie.