inapoi

Indicativ –SUDUL FRANTEI  11 zile, avion, 9.08   Plecare in 9.08.

 

 

Sudul FRANTEI(Marsilia, Cannes, Nisa, Monaco)

LYON – MONT BLANC  

circuit + sejur     11  zile,

din care in 6 se poate face plaja si baie in mare in Mediterana.

 

ZIUA 1 - Joi, ora 16.05 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Blue Air pentru destinatia Nisa. Decolare, ora 18.05. Sosire la Nisa, ora 19.45.                              Cazare in zona Marsilia en Provence.

ZIUA 2 (mic dejun). La Avignon se viziteaza Palatul Papal. In Annecy – Venetia Frantei, optional plimbare cu vaporasul.                                                                                                    Cazare in zona Bellegarde – Annecy.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Chamonix - urcare (optional) cu telecabina pe Masivul Mont Blanc  sau (optional) vizitarea (cu trenuletul) a Marii de Gheata.                              Cazare in zona Bellegarde - Annecy.

ZIUA 4 (mic dejun). In Lyon – tur (3 ore) cu autocar si ghid local, apoi vizita pietonala in zona Place Bellecour - Basilica Notre-Dame-de-la-Fourviere (de unde se vede o frumoasa panorama a orasului).

Popas pana la ora 17.                                                                                     Cazare in zona Marsilia en Provence.

ZIUA 5 (mic dejun). In Marsilia – popas in centru. Optional (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €- daca se achita in Franta), vizita (include: transport autocar, taxa rezervare, vaporas si bilet) Insula Chateau D`If (a lui Monte Cristo). Vizita Principatul Monaco, plimbare pe jos: Muzeul Oceanografic, Catedrala si Palatul Princiar. Se viziteaza un magazin de parfumuri. Deplasare in Nisa - Promenade des Anglais si Centrul istoric (Opera, Hotel Negresco).Timp liber (90 min) in Nisa.

Cazare in zona Cannes (Mouans Sartoux).

ZILELE 6-10 (mic dejun). Timp liber in Cannes (Palatul Festivalurilor-exterior, faleza si B.dul Croisette). Plaja si baie in mare.                                                         Cazare in zona Cannes (Mouans Sartoux).

ZIUA 11 – Duminica (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport. Decolare din Nisa, ora 20.30. Sosire la Otopeni, ora 23.55.

Pret: 755 € +200 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : taxe aeroport/securitate/check-

                                                                                                             in,transfer aeroport-hotel-aeroport si comision.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                             Supliment single 325 €.

La inscriere se achita minim 300 €.                                                         Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.

Grup minim 25 turisti.                              Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

servicii ghid roman si ghid local in Lyon;     

10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***;

bilet avion Bucuresti – Nisa – Bucuresti ;                

transport (fara zilele 6-10) cu autocar 2** cu aer conditionat ;

1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.

Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee,asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.

Hotel IBIS CANNES MOUANS SARTOUX 3*** – situat  la 10 km de plaja(Palatul Festivalurilor de Film). Camere, pentru 2 persoane, cu : TV, aer conditionat, internet si grup sanitar propriu cu dus. Piscina cu acces gratuit.

www.hotels-residences-international.com/hotel-ibis-cannes-mouans-sartoux-h18.html

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.          Asigurarea medicala e obligatorie.

 

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

 

Acte necesare : pasaport sau C.I.                                                                         Obs. - vezi notele :  1-15, 17, 18 si 28-30.