inapoi

Indicativ – TARA de FOC  12 zile, avion, data plecarii   Plecari : 24.01, 28.11.

 

TARA de FOC–PATAGONIA

 

Buenos Aires–Montevideo        12 zile

 

 

ZIUA 1-miercuri. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 30.11.15.

ZIUA 2 (mic dejun).Sosire la Buenos Aires,in jurul orei 9.Tur(5 ore)Buenos Aires cu ghid local.Timp liber.                                                                                                               Cazare in Buenos Aires (Argentina).

ZIUA 3 (mic dejun).Deplasare(30 km)cu ghid local in statiunea El Tigre-plimbare (o ora) cu salupa prin delta fluviului Parana si(optional) servirea pranzului.De la ora 14-timp liber (optional, Teatrul Colon-impresionant prin arhitectura interioara) in Buenos Aires.

  Cina traditionala cu program artistic (Sabor a tango).                                              Cazare in Buenos Aires.

ZIUA 4 (mic dejun). Optional, excursie cu vaporul la Montevideo.                       Cazare in  Buenos Aires.

ZIUA 5 (mic dejun). Transfer la aeroport-decolare spre Ushuaia.

Cazare in Ushuaia (Tara de Foc-Argentina).

ZIUA 6 (mic dejun). Optional, croaziera cu catamaranul (cu ghid local la bord) pe Canalul Beagle- vizita : Insula Leilor de Mare (Isla de Los Lobos),“Farul de la capatul lumii”si Insula Pasarilor (Isla de Pajaros).Optional,plimbare (cu ghid local) cu trenuletul cu aburi (Trenul de la capatul Lumii) prin Rezervatia Naturala Tara de Foc (Tierra del Fuego) – vizita fauna, flora si popas la colibele indiene.

Cazare in Ushuaia.

ZIUA 7 (mic dejun).  Deplasare cu minibuzul la  Rio Grande (Tara de Foc-Argentina) si popas in centru. Traversarea Stramtorii Magellan.                                                  Cazare in Punta Arenas(Patagonia-Chile).

ZIUA 8 (mic dejun).  Deplasare (cu ghid local) cu minibuzul la Pinguinera (colonia de pinguini) din Golful Otway sau deplasare (cu ghid local) pe apa (optional) la colonia de pinguini de pe Insula Magdalena din Stramtoarea Magellan.                                                                Cazare in Puerto Natales (Patagonia-Chile).

ZIUA 9 (mic dejun).  Deplasare (cu ghid local) cu minibuzul la Parcul National Torres del Paine din Anzii Chilieni. Se viziteaza : Pestera Miledon, lacul Pehoe sau lacul Amarga si Turnurile Albastre (Torres del Paine).                                                                                                                                 Cazare in Puerto Natales.

ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare cu minibuz si ghid local in Parcul National Los Glaciares cu vizitarea Ghetarului Perito Moreno (cel mai mare ghetar din cei 42 din America de Sud).

Cazare in El Calafate(Patagonia-Argentina).

ZIUA 11 (mic dejun).  Transfer la aeroport-decolare spre Buenos Aires. Decolare spre Romania.

ZIUA 12-duminica. Sosire in Bucuresti  

Pret: 1990 € + 995 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-c):

a)  ghizi locali si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice;

b) taxele de aeroport/securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport;

c) biletele de avion Buenos Aires – Ushuaia / El Calafate – Buenos Aires.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                Supliment single 350 є.

La inscriere se achita minim  1000 є.                                                       Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 є.

Grup minim 15 turisti.                                           Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

·  servicii ghid roman; 

·  bilet avion Bucuresti-Buenos Aires /  Buenos Aires -Bucuresti; 

9 cazari (deoarece in tarile respective nu sunt organisme specializate in clasificarea structurilor de cazare, le descriem ca

  avand camere, pt 2 persoane,cu:TV,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus,iar pana in 30.11’15 vor fi nomina-

  lizate) cu mic dejun;

·  transport cu minibus.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

  Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

Inscrierile se fac ξncepand cu 01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri    

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la

   excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.  

Asigurarea medicala e obligatorie.

   Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.                                             Obs- vezi notele 1-14, 18, 29-30, 40.