inapoi

Indicativ–SUA  16  zile, avion, data plecarii           Plecari : 1.08, 09.08, 16.08.

S.U.A (NEW YORK, Cascada NIAGARA, WASHINGTON, Philadelphia,

Atlantic City, Detroit, Chicago, Marile Lacuri: Erie, Michigan, Saint Clair)

CANADA (MONTREAL,OTTAWA, Lacul Ontario, TORONTO)      16 zile

ZIUA 1, ora 04.00, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI-birou CHECK IN LUFTHANSA  pentru destinatia Frankfurt. Ora 06.20-decolare. Ora 17.20 -sosire la Frankfurt, ora 07.50-decolare. Ora 16.05-sosire la Montreal.                                              Cazare in Montreal.

ZIUA 2 Tur (4 ore) Montreal cu ghid local. Dupӑ tur, deplasare cu autocarul pentru shopping și program turistic. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                                                                                                      Cazare în Montreal. 

ZIUA 3  Deplasare (150 km) la Ottawa. De la ora 11-tur (2.5 ore) cu ghid local, apoi popas (90 min). Deplasare (400 km).         Cazare în Toronto.

ZIUA 4 Tur (4 ore) Toronto cu ghid local. Dupӑ tur,deplasare cu autocarul pentru shopping și program turistic(opțional,croazierӑ pe Lacul Ontario,etc.). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                                       Cazare în Toronto. 

ZIUA 5  Deplasare (150 km) la Cascada Niagara. Se viziteazӑ partea canadianӑ, apoi se trece frontiera din Canada in S.U.A și se viziteazӑ partea americanӑ a cascadei.                                                                                                                                 Cazare în zona Cascada Niagara (SUA).

ZIUA 6  Deplasare (700 km) la Chicago cu popas (90 min) în Cleveland la Lacul Erie.                                                                   Cazare în Chicago.

ZIUA 7  Tur (4 ore) Chicago cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping și program turistic (optional,croazierӑ pe Lacul Michigan, Sears Roebuk- clӑdire de peste 500 metri, cu magazine, etc.). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                Cazare în Chicago.

ZIUA 8 Deplasare (330 km) la Detroit (situat pe malul lacului Sant Clair). De la ora 15-tur (2,5 ore) cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping și program turistic. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                               Cazare în Detroit.

ZIUA 9  Deplasare (700 km) la Washington. Popas (o ora) în Pittsburg.                                                                                    Cazare în Washington. 

ZIUA 10 Tur (4 ore) Washington cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping și program turistic (Muzeul Aerospa-țial, etc.). Ora 20.30, deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                                              Cazare în Washington. 

ZIUA 11 Deplasare (300 km) la Atlantic City (Las Vegas - ul coastei de est) - vizitarea Cazinourilor Cesar’s Taj Mahal si promenada oceanului. Ora 19-deplasare (100 km) pe ruta Winslow-Gloucester.                                                                                            Cazare in Philadelphia.

ZIUA 12  In Philadelphia- vizita aripa C-tin Brancusi din Muzeul de Arta Moderna, apoi Independence Hall (aici a fost votata prima Constitutie a S.U.A). Timp liber în centru.Ora 13-deplasare (150 km) la New York-tur (intre orele 16-20) cu ghid local.

                                                                                                Cazare in New York. 

ZIUA 13 Timp liber.Optional,plimbare cu vaporasul la Statuia Libertatii si urcare in One World Trade Center (541 m).

 Cazare in New York.

ZIUA 14 Timp liber.Optional, vizita Muzeul Metropolitan din zona Central Park-Broadway (unde sunt mai multe teatre decat, in total, la Londra si Paris) si urcare Empire State Building(443 m).                                                                                                                 Cazare in New York. 
ZIUA 15 Eliberarea camerelor cel tarziu la ora 12.Timp liber.Transfer la aeroport. Ora 21.55, decolare.
ZIUA 16 Ora 11.30, sosire în Frankfurt  Ora 14, decolare. Ora 17.15, sosire la Otopeni.

PREȚ : 2190 € + 495 € (se achitӑ obligatoriu la agenția din Romania) pt taxe aeroport/ securitate,

                                transfer aeroport-hotel-aeroport si bacșiș pentru prestatorii din strӑinӑtate de servicii turistice.

Se achitӑ in EURO sau LEI (curs BNR din ziua plații x 1.02).                                                                                                            Supliment single 440 €.

La înscriere se achitӑ minim 800 €.                                                                                                     Copiii sub 12 ani (neîmpliniți) au o reducere de 60 €.

Grup minim 25 turiști.                                                                                     Excursia trebuie achitatӑ integral cu cel putin 21 zile înaintea plecӑrii.

 

PREȚUL INCLUDE:

· bilet avion București-Paris-Montreal / New York -Amsterdam-București.

·  ghid roman + ghizi locali în : Montreal, Ottawa, Toronto, Chicago, Detroit, New York si Washington;

·  transport (fӑrӑ zilele13,  14 și 15) cu autocar 2** cu aer condiționat;

·   14 cazari în hoteluri de (similar)  3*** (camere, pentru 2 persoane, cu tv și grup sanitar propriu cu duș).

Prețul nu include: 

·  biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezӑminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea;

· taxa de vizӑ(aprox. 150 usd-in lei pentru S.U.A și 75 usd pentru Canada,se achitӑ individual de cӑtre client la filialele Bӑncii

  Transilvania și se pierd în cazul neacordӑrii vizei) ; ·  micul dejun.

Obs. - persoanele care se înscriu singure și pentru care agenția nu gӑseste un partener nu vor plati diferența de single..

 

Inscrierile se fac începand cu 01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                  Asigurarea medicala e obligatorie.

 

  Nu ezitați sӑ incheiați asigurarea STORNO(odatӑ cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii în cazul 

  neparticipӑrii la excursie datoritӑ (vezi condițiile poliței de asigurare) : îmbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         .

 

  Acte necesare  (se trimit la agenție cu minim 8 sӑptamani înaintea plecӑrii): pașaport valabil minim 6 luni de la data

  întoarcerii în Romania, o fotografie color pe fond alb 5x5 cm, extras de cont cu minim 2000 usd, adeverința de la locul de 

  muncӑ privind funcția și salariul sau talonul de pensie, copii dupӑ actele de proprietate(case, terenuri, mașini, etc.), copie 

  dupӑ cartea de identitate sau certificatul de naștere în cazul copiilor, copie (în cazul patronilor) dupӑ actele societații și

  ultimului bilanț contabil, copie dupӑ certificatul de cӑsӑtorie și alte dovezi care aratӑ cӑ nu e cazul de emigrație pentru job

  în S.U.A, etc. Obs. – este necesarӑ prezența personalӑ la consulatul S.U.A pentru susținerea unui interviu la data și ora

  transmise de agenție. 

Obs- vezi notele 1-14, 18, 29-30, 40.