inapoi

Indicativ – PAMUKALE 6 zile, autocar, data plecarii    Plecari: 4.06, 17.09.

  

pamukkale - kusadasi BODRUM - istanbul  6 zile

ZIUA 1luni, ora 06 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare pe traseul Giurgiu-Traversarea Bulgariei–Edirne. In Edirne-vizita Moscheea Selimiye.                                         Cazare in zona Kesan-Canakkale (Gelibolu).

ZIUA 2  (mic dejun). Se traverseaza Stramtoarea Dardanele (leaga M. Egee de M. Marmara). Plecare la TROIA, cu vizitarea Cetatii Troia si a Calului Troian. Deplasare la Bergama, vizitarea Pergamului (unde s-a inventat pergamentul). Deplasare in zona Kusadasi unde se viziteaza Colonia antica EFES si Templul ZEITEI ARTEMIS– una din cele 7 minuni ale lumii.                                    Cazare in zona Kusadasi – Selcuk.

ZIUA 3  (mic dejun). In zona Kusadasi se viziteaza Casa FECIOAREI MARIA si Mormantul SF. IOAN. Deplasare la MILET unde se viziteaza cetatea greceasca. In Bodrum-vizita Mausoleul din HALICARNAS – una din cele 7 minuni ale lumii.                                                                                              Cazare in Pamukkale.

ZIUA 4  (mic dejun). La Pamukkale-vizita terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Deplasare la Istanbul-tur by night ( se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur).

Cazare in Istanbul.

ZIUA 5  (mic dejun). Deplasare (fara autocar) pentru vizitare (3 ore) cu ghid local: Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul). Ora 13.30-croaziera (90 min) pe Bosfor. Shopping in Marele Bazar.                                                    Cazare in Istanbul.

ZIUA 6sambata (mic dejun). Traversarea Bulgariei – Ruse -Giurgiu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-Parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

Pret:  200 €+ 35 (se achita obligatoriu la agentia din Romania)-pt.: ghid local (ziua 5), tur by

 night Istanbul si croaziera pe Bosfor.

 

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                            Supliment single 100 є.

La inscriere se achita minim 150 є.                                     Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 є.

Grup minim 25 turisti.                 Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE :

·        transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (stradale, ferry-boat si pod);

·        servicii ghid roman;

·        5 cazari cu mic dejun in hotel 3***si 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus).

 

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).

 

In Turcia se achita (obligatoriu) 5 є/pers. pentru ghizii turci de escorta.

   Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

   Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.           Asigurarea medicala este obligatorie.

 

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

 

Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.          Obs. - vezi notele: 1-15, 17, 18, 20.