inapoi

Indicativ – KUSADASI 11 zile, autocar, data plecarii     Plecari: 14.06, 02.08, 16.08, 30.08.

 

Kusadasi - Insula SAMOS (Grecia) - ISTANBUL

circuit si sejur 11 zile, din care in 6 se poate face plaja si baie in mare.

ZIUA 1-joi,ora 06-prezentarea la imbarcare,Bucuresti-ParcareGara de Nord (Calea Grivitei-gurametrou- Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare pe ruta Giurgiu–Ruse–Bulgaria–Turcia.           Cazare in zona Kesan–Canakkale (Gelibolu).

ZIUA 2 (mic dejun). Plecare de la hotel ora 6.30. Se traverseaza Stramtoarea Dardanele la Canakkale. Vizita la Cetatea Troia si Calul Troian. Deplasare pe traseul Edremit  –  Izmir  –  Kusadasi. In zona Kusadasi - excursie la Colonia antica Efes si Templul Zeitei Artemis (una din cele 7 minuni ale lumii).                                          Cina si cazare in Kusadasi.

 

ZILELE 3,4,5,6,7,8  Mic dejun, cina si cazare la hotel MINAY in Kusadasi.

Plaja si baie in Marea Egee sau in PISCINA HOTELULUI. Timp liber in statiune.

·         In ziua a 2-a excursie la Colonia antica Efes si Templul Zeitei Artemis (una din cele 7 minuni ale lumii).

·         In ziua a 9-a excusie la Pamukkale unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala.

Excursiile din zilele 2 si 9 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 60 є (25+35) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism turcesti locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

Excursii optionale (plata in Turcia):

·         ˝ zi croaziera pe Marea Egee (cu servirea mesei, plaja si baie in mare);

·         excursie ˝ zi la cetatatea greaca Milet;

·         Casa Fecioarei Maria si Mormantul Sf. Ioan;

·         1 zi croaziera (aprox. 45 -se achita in Turcia) pe Marea Egee–vizita Insula greaca Samos;

·         seara turceasca.

ZIUA 9  (mic dejun). Excursie la Pamukkale unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Deplasare prin Podisul Anatoliei pe ruta: Dinar, Afyon, Kűtahya, Istanbul -tur by night ( se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur).                                                                                        Cazare in Istanbul.

ZIUA 10  (mic dejun). Deplasare (fara autocar) pentru vizitare (3 ore) cu ghid local: Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul). Ora 13.30-croaziera (90 min) pe Bosfor. Shopping in Marele Bazar.                                                                                                                 Cazare in Istanbul.

ZIUA 11 - duminica (mic dejun). Deplasare Edirne (scurt popas – Moscheea Selimiye)-Bulgaria–Ruse–Giurgiu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-Parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

Preţ (include excursiile din zilele 2 si 9 in valoare totala de 60 є):

285   pt.: 14.06, 295   pt.: 30.08, 305   pt.: 16.08,  325  pt.: 2.08.

plus 35 (se achita din Romania)-pt.:ghid local (ziua 10), tur by night Istanbul si croaziera pe Bosfor.

 

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                           Supliment single 175 є.

Se achita minim 150 є.                                                                                              Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 є.

Grup minim 25 turisti.                                                                                   Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE :      ●   excursiile din zilele 2 si  9 ;          ●  servicii ghid roman;

transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (autostrazi, vapoare, poduri);   

7 cazari cu demipensiuni bufet suedez (la masa de seara felul principal e portie) la Hotel Minay 3***;

3 cazari cu mic dejun la hotel 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc).

In Turcia se achita (obligatoriu) 5 є/pers. pentru ghidul turc escort.

Hotel Minay 3***-situat in Statiunea Kusadasi, la 300 m de mare si plaja in zona Ladies Beach – Plaja Doamnelor. Camerele sunt toate la etaj, cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi), grup sanitar propriu cu dus, telefon, balcon cu vedere (din lateral) la mare, AER CONDITIONAT – SPLIT cu telecomanda, tv si Piscina (intrare gratuita). Optional (contra cost) minifrigider.                                   www.otelminay.com

 Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.          Asigurarea medicala este obligatorie.

 

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

 

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.                  Obs. - vezi notele: 1-15, 17, 18, 20. 26.