inapoi

Indicativ–ISTANBUL 5 zile, autocar, data plecarii      Plecari: 5.04-Paste, 25.04, 09.05, 24.05-Rusalii, 31.05, 13.06, 20.06, 08.08, 22.08, 05.09, 19.09, 03.10, 17.10.
 

  
ISTANBUL-Insula Printului

 

PROGRAM TURISTIC şi SHOPPING

EUROPA-Stramtoarea Bosfor-ASIA        5 zile  

 

ZIUA 1Miercuri (de Paste si Rusalii - Joi), ora 06 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare din Bucuresti. Traversarea Bulgariei. Tur by night Istanbul – se traverseaza Stramtoarea Bosfor dinspre Europa spre Asia si invers pe cele 2 poduri cu coborare din autocar, cateva minute, pe PAMANT ASIATIC.

Cazare in Istanbul.

ZIUA 2 (mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid local: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber - shopping in Marele Bazar. Optional (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 €-daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina cu bauturi si program artistic).                                                                                                                                        Cazare in Istanbul.

ZIUA 3 (mic dejun). Optional (40 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 €-daca se achita in excursie), plimbare pe Marea Marmara la Buyukada-Insula Printului (include: transport local–tramvai+vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi), apoi shopping in Istanbul.                                                                                                                                         Cazare in Istanbul.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce. De la ora 12 -  croaziera (90 min) pe Bosfor. Timp liber - shopping.                                                                                                   Cazare in Istanbul.

ZIUA 5Duminica (de Paste si Rusalii - Luni), mic dejun. In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye. Traversarea Bulgariei si a podului Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-Parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

PRET(include biletul, aprox. 10 €, la Sf. Sofia):

 125 + 35 (se achita obligatoriu la agentia din Romania)-pt.: ghid local (ziua 2),  tur by night Istanbul

si croaziera pe Bosfor.

Obs. pentru plecarile din intervalul 1.07-30.09, nu se include biletul la Sf.Sofia

 

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                     Supliment single 70 €.

La inscriere se achita minim 50 €.                                    Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €.

Grup minim 25 turisti.                Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE:

·          servicii ghid roman care va insoti grupul la toate obiectivele mentionate in program;

·          4 cazari cu mic dejun in hotel 3***;

·          transport (zilele 1 si 5) cu autocar 2** cu aer conditionat pentru Bucuresti – Istanbul – Bucuresti, taxe stradale si parcari.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).

Obs. - in Istanbul se va plati 5€ pentru ghidul local (ziua 4).

Hotel 3*** - situat in Istanbul, zona Grand Bazar - Sfanta Sofia – Moscheea Albastra. Camere,

 pentru 2 persoane, cu TV si grup sanitar propriu cu dus.                                                 

 

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

 Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                                Asigurarea medicala e obligatorie.

 

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul

  neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc..

 

  Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.             Obs. - vezi notele: 1-15, 17, 18, 20.