Indicativ – Yalta 11 zile, autocar, 12.07. Plecare in 12.07.

 Yalta (Crimeea)-Odesa-Chisinau-crama Cricova-Cetatea

 Alba - traversarea Nistrului (Palanca - Maiaky, Zatoka-Priverezne)

          circuit si sejur 11 zile, din care in 7 zile se poate face plaja si baie.

ZIUA 1 - joi, ora 06 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Buzau–Focsani–Tecuci-Barlad–Albita. Tur Chisinau cu ghid local pe traseul:Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul,Parlamentul,Magazinul GUM. 

Cazare in Chisinau.

ZIUA 2 (mic dejun). Timp liber in zona centrala. Ora 10.30, plecare din Chisinau-se viziteaza crama Cricova (cea mai mare din lume- cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri) - orasul vinurilor (optional , degustare). Deplasare pe ruta  Anenii Noi-Causeni. Se trece frontiera -se traverseaza Nistrul (Palanca–Moldova, Maiaky-Ucraina). Tur (2 ore) Odesa cu ghid local.                                                                                                                                                     Cazare in Odesa.

ZIUA 3 (mic dejun). Timp liber. Ora 11 - deplasare (525 km) pe ruta Mikolaiv – Kherson – Simferopol (Crimeea).

Cina si cazare in Yalta.

ZILELE  4, 5, 6, 7, 8, 9  Mic dejun, cina si cazare la hotel in Yalta.

Plaja si baie in Marea NEAGRA.

·   In ziua 7-a, excursie de ½ zi la Simferopol (capitala Crimeei). Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Yalta.

·   In ziua 8-a, excursie de ½  zi la Alupka si Sevastopol. Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Yalta.

·   In ziua 9-a, excursie de ½ zi prin statiunile Alusta si Sudak. Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Yalta.

Excursiile din zilele: 7, 8 si 9 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 75 є (25+25+25) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

    ZIUA 5–OPTIONAL (40 daca se achita in Romania cu 21 zile inaintea plecarii sau 50 daca se achita in excursie),

                               excursie de 1 zi la Sramtoarea Kerci (leaga Marea Neagra de Marea Azov) si statiunea Feodosija.

ZIUA 10 (mic dejun).Plaja si baie. Ora 11.30-deplasare pe ruta Simferopol–Kherson–Mykolaiv.              Cazare in Mykolaiv.

ZIUA 11–duminica (mic dejun). Popas (o ora) in statiunea Zatoka, la confluenta Nistrului cu Marea Neagra. Traver-sarea (200 m) Nistrului (la varsarea in mare) pe podul rutier de la Zatoka la Priverezne, peste Stramtoarea Tarigradului. La Limanul Nistrului - vizita Cetatea Alba (Ucraina). Deplasare pe traseul Bolhrad-Giurgiulesti-pod rutier peste Prut–Galati–Braila–Slobozia–Dragalina–Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET (include excursiile din zilele: 7, 8 si 9 in valoare de 75 €):495 + 15 (se

                                 achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru bilet vizitare  crama Cricova.

 

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                                       Supliment single 235 є.

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €.                                                                                                 La inscriere se achita minim 250 є

Grup minim 25 turisti.                            Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: ●  servicii ghid roman si ghizi locali in : Chisinau, Odesa si Crimeea;

·     transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, poduri si parcari;

·     7 cazari cu demipensiuni la hotel 3*** in Yalta ;

·     3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.).

 

Hotel   3***  -  situat in  statiunea  Yalta va fi nominalizat pana in 31.03.2018                  

  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017  si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.        Asigurarea medicala e obligatorie.

 

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul

   neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

 

Acte necesare   pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania si 2 fotografii color tip pasaport.        Obs.-vezi notele : 1-18, 20  si  26 .