Indicativ – Soci 14 zile, autocar, 1.08     Plecare in 1.08.

 SOCI (Rusia)-Yalta (Crimeea)-Odesa-Chisinau-Crama Cricova

 Cetatea Alba-traversarea Nistrului (Palanca - Maiaky, Zatoka-Priverezne)

  circuit si sejur 14 zile, din care in 6 zile se poate face plaja si baie in mare.

ZIUA 1-miercuri, ora 06–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Buzau–Focsani–Tecuci–Barlad–Albita Tur Chisinau cu ghid local pe traseul: Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul, Parlamentul, Magazinul GUM.

Cazare in Chisinau.

ZIUA 2 (mic dejun). Timp liber in zona centrala. Ora 10.30-plecare din Chisinau-se viziteaza Crama Cricova (cea mai mare din lume-cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri)-orasul vinurilor (optional, degustare). Deplasare pe ruta  Anenii Noi-Causeni. Se trece frontiera -se traverseaza Nistrul (Palanca–Moldova, Maiaky-Ucraina). Tur (2 ore) Odesa cu ghid local.

                                                                                                                                                               Cazare in Odesa.

ZIUA 3 (mic dejun).  Timp liber. Ora 11-plecare din Odesa. Deplasare (440 km) pe ruta Mykolaiv – Kherson.

                                                                                                                             Cazare in Simferopol (capitala Crimeei).

ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza in zona centrala (cu ghid local): Simferopol, Sevastopol si Yalta. Se trece prin statiunile: Alusta, Sudak si Feodosija (popas o ora).                                                                     Cazare in zona Feodosija - Kerci.

ZIUA 5 (mic dejun). Se traverseaza cu ferry boat-ul Sramtoarea Kerci (leaga Marea Neagra de Marea Azov), intre Ucraina si Rusia. Deplasare pe ruta Crymsk – Novorossijsk.                                                              Cina si cazare in Soci.

ZILELE  6, 7, 8, 9, 10,11  Mic dejun, cina si cazare la hotel in Soci.

Plaja si baie in Marea NEAGRA.

·   In ziua 7-a, excursie de ½ zi-turul statiunii Soci cu ghid local. Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Soci.

·   In ziua 8-a, excursie de ½ zi la cascada-Agura Waterfalls cu ghid local. Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Soci.

·   In ziua 10-a, excursie de ½ zi la gradina botanica (Dendrarium). Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Soci.

Excursiile din zilele 7, 8 si 10 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 75 є (25+25+25) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

ZIUA 12 (mic dejun). Se traverseaza Stramtoarea Kerci din Rusia in Ucraina.               Cazare in zona Kerci - Feodosija.

ZIUA 13 (mic dejun). Deplasare pe ruta Feodosija-Dzhankoi-Kherson-Mikolaiv.                                            Cazare Odesa.

ZIUA 14 – marti (mic dejun).Popas (o ora) in statiunea Zatoka, la confluenta Nistrului cu Marea Neagra. Tra-versarea (200 m) Nistrului (la varsarea in mare) pe podul rutier de la Zatoka la Priverezne, peste Stramtoarea Tarigradului. La Limanul Nistrului - vizita Cetatea Alba (Ucraina). Deplasare pe traseul Bolhrad - Giurgiulesti - pod rutier peste Prut–Galati–Braila–Slobozia–Dragalina–Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET (include excursiile din zilele: 7, 8 si 10 in valoare de 75 €): 675 + 95 (se achita obligatoriu la

             agentia din Romania) pentru bilet vizitare crama Cricova si prelucrarea actelor(inclusiv taxa) pentru obtinerea vizei.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                Supliment single 250 є.

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 є.                                                          La inscriere se achita minim 350 є.

Grup minim 25 turisti.                                   Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: ●  servicii ghid roman si ghizi locali in: Odesa, Simferopol, Sevastopol, Yalta si Soci;   

·      7 cazari cu demipensiuni la hotel 3*** in Soci ;

·      6 cazari cu mic dejun la hoteluri de 3*** si 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);

·      transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, poduri si parcari.

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici

                                ghizii pt. acestea.

 

Hotel   3***  -  situat in  statiunea  Soci va fi nominalizat pana in 31.03.2018.                   

  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

  Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017  si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.             Asigurarea medicala este obligatorie.

 

 

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul

   neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

 

Acte necesare: pasaport Valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania si 2 fotografii color tip pasaport.

Obs.-vezi notele : 1-18, 20, 26.