Indicativ – ODESA 4 zile, autocar, 9.08.   Plecarie in 9.08.

ODESA-Chisinau-Crama Cricova - Cetatea Alba

traversarea Nistrului (Palanca - Maiaky, Zatoka-Priverezne)     4  zile

 

ZIUA 1 Joi, ora 06–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Buzau – Focsani – Tecuci - Barlad – Albita. Tur Chisinau cu ghid local pe traseul: Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul, Parlamentul, Magazinul GUM. Timp liber.                       Cazare in Chisinau.

ZIUA 2 (mic dejun). Timp liber pana la ora 11. La 10 km de Chisinau se viziteaza Crama Cricova (cea mai mare din lume- cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri) - orasul vinurilor (strazile subterane, sectia de maturizarea a vinurilor de marca, sectia de producere a spumantului clasic, Colectia Nationala si salile de degustare. Optional, degustare. Deplasare pe ruta  Anenii Noi-Causeni. Se trece frontiera -se traverseaza Nistrul (Palanca–Moldova, Maiaky-Ucraina).                                                                           Cazare in Odesa.

ZIUA 3 (mic dejun). Tur (4 ore) Odesa cu ghid local. Timp liber.                                        Cazare in Odesa.

ZIUA 4 Duminica (mic dejun). Popas (o ora) in statiunea Zatoka, la confluenta Nistrului cu Marea Neagra. Traversarea (200 m) Nistrului (la varsarea in mare) pe podul rutier de la Zatoka la Priverezne, peste Stramtoarea Tarigradului. La Limanul Nistrului - vizita Cetatea Alba (Ucraina). Deplasare pe traseul Bolhrad - Giurgiulesti - pod rutier peste Prut – Galati – Braila – Slobozia – Dragalina – Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucu-resti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET: 135 € + 15(se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt. bilet vizitare crama Cricova.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                          Supliment single 70 €.

Grup minim 25 turisti.                                                                         Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 15 €.

La inscriere se achita minim 50 €.                      Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

·  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;

·     3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus) ;

·     servicii ghid roman si ghizi locali in Chisinau si Odesa.

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee,asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017  si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.         Asigurarea medicala e obligatorie.

 Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul

 neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.                   Obs.-vezi notele : 1-18 si 20.