Indicativ – Crimeea 7 zile, autocar, data plecarii    Plecari : 30.07.

Crimeea (Yalta, Simferopol, Sevastopol) Odesa

Chisinau crama Cricova – Cetatea Alba

traversarea Nistrului (Palanca - Maiaky, Zatoka-Priverezne)    7 zile

ZIUA 1 Luni,ora 06–prezentarea la imbarcare,Bucuresti-parcare Gara de Nord(Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Buzau–Focsani–Tecuci–Barlad–Albita. Tur Chisinau, cu ghid local, pe traseul: Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul, Parlamentul, Magazinul GUM. Timp liber.                                                                   Cazare in Chisinau.

ZIUA 2 (mic dejun). La 10 km de Chisinau se viziteaza Crama Cricova (cea mai mare din lume- cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri) - orasul vinurilor (strazile subterane, sectia de maturizarea a vinurilor de marca, sectia de producere a spumantului clasic, Colectia Nationala si salile de degustare). Optional, degustare. Deplasare pe ruta  Anenii Noi-Causeni. Se trece frontiera -se traverseaza Nistrul (Palanca–Moldova, Maiaky-Ucraina). Deplasare pe ruta Mykolaiv – Kherson.                                                                                                              Cazare in Kherson .

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (260 km) la Simferopol - tur (3 ore) cu ghid local.                                  Cazare in Simferopol (capitala Crimeei).

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare prin Alusta in zona Yalta, unde se viziteaza cu ghid local renumitele palate (la Alupka Cuibul randunicii si Vorontsovsky iar la Livadia-intalnirea istorica dintre Stalin, Roosvelt si Churchill). Timp liber in Yalta, plaja si baie in mare, urcare cu telefericul (optional)-panorama asupra zonei. Ora 20.30-deplasare prin Foros in Sevastopol.                                               Cazare in Sevastopol.

ZIUA 5 (mic dejun). Cu ghid local-tur (2 ore) Sevastopol si croaziera (o ora) pe mare.Ora 13-deplasare pe ruta Bakhchysarai (vizita palatul tataresc Khan)-Simferopol-Kherson (situat pe Nipru).                                                                                                                   Cazare in Kherson.

ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare la Odesa-tur (3 ore) cu ghid local. Timp liber.                                                                                  Cazare in Odesa.

ZIUA 7 Dumunica (mic dejun). Excursie in statiunea Zatoka (popas o ora), la confluenta Nistrului cu Marea Neagra. Traversarea (200 m) Nistrului (la varsarea in mare) pe podul rutier de la Zatoka la Priverezne, peste Stramtoarea Tarigradului. La Limanul Nistrului-vizita Cetatea Alba (Ucraina). Deplasare pe ruta Bolhrad-Giurgiulesti-pod rutier peste Prut-Galati-Braila-Slobozia-Dragalina-Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Preţ : 245 + 30(se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru: bilet vizitare crama

Cricova, croaziera la Sevastopol si excursia la Zatoka.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                              Supliment single 125 €.

Copiii sub 12 ani neimpliniti au o reducere de 30 €.                                                             La inscriere se achita minim 150 є.

Grup minim 25 turisti.                                                                                   Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

      servicii ghid roman si ghizi locali in : Chisinau, Simferopol, Sevastopol, Yalta si Odesa;

·     transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;

·     6 cazari cu cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici  ghizii pt. acestea.

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017   si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.    Asigurarea medicala e obligatorie.

 

   Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul

   neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

 

Acte necesare :   pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.                                   Obs.-vezi notele 1-18, 20.