Indicativ – CHISINAU 5 zile, autocar, data plecarii    Plecari:  17.07, 28.08.

 

CHISINAU-crama Cricova-Orhei-Soroca

CERNAUTI-Hotin-SUCEAVA-Putna

IASI-Plopii fara sot-Podul Inalt    5 zile

 

ZIUA 1 –Marti, ora 06 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivi-tei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Buzau-Focsani-Bacau-Suceava. Se viziteaza Cetatea Sucevei si Manastirea Putna.                   Cazare in Cernauti.

ZIUA 2 (mic dejun). Shopping (90 min) in Marele Bazar. Se viziteaza Cetatea Hotin. Tur (4 ore) Cernauti cu ghid local (include si vizita la Mitropolie si Universitate).               Cazare in Cernauti.

ZIUA 3 (mic dejun). Plecare spre Moldova pe ruta Briceni-Edinet–Riscani. Pe malul Nistrului –vizita Cetatea Soroca. Deplasare pe ruta Orhei (popas in centru) la Chisinau.              Cazare in Chisinau.

ZIUA 4 (mic dejun). La 10 km de Chisinau, vizita crama Cricova (cea mai mare din lume-cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri), supranumit Orasul Vinurilor(strazile subterane, sectia de maturizarea a vinurilor de marca, sectia de producere a spumantului clasic, Colectia Nationala si salile de degustare). Optional, degustare. Tur (3 ore) Chisinau cu ghid local pe traseul: Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul, Parlamentul, Magazinul GUM. Se viziteaza Muzeul National de Istorie. Timp liber.                                                         Cazare in Chisinau.

ZIUA 5-Sambata (mic dejun). Se trece frontiera Sculeni (Moldova). Deplasare la Iasi- se viziteaza cu ghid local: Biserica Trei Ierarhi, Palatul Culturii (exterior), Grupul statuar al voievozilor si Parcul Copou. La iesirea din Iasi, in Bucium–popas la “Plopii fara sot”. La Vaslui se viziteaza Monumentul Bataliei de la Podul Inalt. Deplasare pe ruta Barlad-Tecuci-Focsani-Buzau. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.),aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET: 170 €+15 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru bilet vizitare crama Cricova.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                Supliment single 75 €.

Grup minim 25 turisti.                                                                               Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €.

La inscriere se achita minim 50 €.                               Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

·   transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;

·   4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;   

·   servicii ghid roman si ghizi locali in : Chisinau, Cernauti si Iasi.

 

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

 

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017   si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.         Asigurarea medicala e obligatorie.

 Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul

 neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.                    Obs.-vezi notele : 1-18 si 20.