Indicativ–Cernauti 3 zile, autocar, 10.08. Plecare in 10.08.

CERNAUTI Cetatea HOTIN – Manastirea PUTNA

Lacul  IZVORUL  MUNTELUI Cheile BICAZULUI   Lacul ROSU

 Cetatea SUCEVEI – manastirile VARATEC si AGAPIA       3   zile

 

ZIUA 1-vineri, ora 06–prezentarea la imbarcare parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe ruta Buzau-Bacau. Vizita Cetatea Suceava si Manastirea Putna. Traversarea frontierei pe la Siret.                                    Cazare in Cernauti.

ZIUA 2 (mic dejun). Shopping in Marele Bazar. Se viziteaza Cetatea Hotin. Tur (4 ore) Cernauti (include si vizita la Mitropolie si Universitate) cu ghid local.                                         Cazare in Suceava.

ZIUA 3 - duminica (mic dejun).Se viziteaza manastirile Varatec si Agapia. Deplasare pe ruta Piatra Neamt-Valea Bistritei-Bicaz(Lacul Izvorul Muntelui). Deplasare pe jos(cateva sute de metri) prin Cheile Bicazului, apoi popas la Lacul Rosu. Deplasare pe ruta Gheorghieni-Miecurea Ciuc-Brasov-Sinaia-Ploiesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Pret: 95 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                  Supliment single 30 €.

La inscriere se achita minim 50 €.                                                        Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 10 €.

Grup minim 25 turisti.                                                                       Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

    servicii ghid roman si ghid local in Cernauti;

·        transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;

·        2 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

 

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.         Asigurarea medicala e obligatorie.

 Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul

 neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.                    Obs.-vezi notele : 1-18 si 20.