inapoi

Indicativ–TRANSALPINA 1 zi, autocar, data plecarii   Plecari: 21.07, 4.08.

TRANSALPINA        1 zi

Palatul C-tin Brancoveanu (Horezu) - Valea Oltului - M-tirea COZIA

Sambata, ora 6.00-prezentare la imbarcare, Bucuresti-Parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).ora 06.15-deplasare din Bucuresti pe ruta Pitesti-Ramnicu Valcea. In Horezu- vizita Palatul Constantin Brancoveanu. De la Novaci incepe urcusul (2 popasuri de cate 30 min, la Pasul Urdelecea mai mare inaltime, 2145 m si la Obarsia Lotrului) pe TRANSALPINAcea mai frumoasa si inalta sosea din Romania. Deplasare pe ruta Dobra-Saliste(iesire din Transalpina)-Sibiu-Valea Oltului (vizita Manastirea Cozia) – Ramnicu Valcea-Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-Parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

Pret: 180 lei

La inscriere se achita toata suma.

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 lei.

Grup minim 25 turisti.                                   Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: servicii ghid roman;    transport cu autocar 2** (autobuz categ. I) cu aer conditionat.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017    si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

Obs.-vezi notele : 1, 3, 4, 6, 8, 9, 11, 13, 14, 18 si 20.