Indicativ–Ghetarul Scarisoara 3 zile, autocar, 20.07   Plecare in 20.07.

Ghetarul ScarisoaraPestera UrsilorMuntele Gaina

Cheile TurziiGorunul lui Horeamormintele lui Mihai Viteazu

si Avram Iancuvaile: Oltului,Muresului, Jiului si Ariesului  3 zile

Ziua 1 – vineri, ora 06 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti, Ramnicu Valcea, Valea Oltului, Sibiu, Aiud, Turda. Se viziteaza Mormantul lui Mihai Viteazul si Cheile Turzii. Deplasare la Cluj, vizita : biserica gotica Sf. Mihail, Lupoaica si statuile ecvestre (Mihai Viteazu, regele Ungariei, Sfantul Gheorghe).Timp liber.Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.                                       Cazare in Cluj

Ziua 2 (mic dejun). Se viziteaza Salina Turda. Deplasare pe Valea Ariesului (popas la Campeni la Statuia ecvestra a lui Avram Iancu). Se viziteaza Ghetarul Scarisoara si Muntele Gaina (se vede din sosea, intre satele Vidra de sus si Bulzesti)-1486 m,.                                                                                      Cazare in Oradea.

Ziua 3duminica (mic dejun). In Oradea-vizita Muzeul Tarii Crisurilor (Colectia oologica) si biserica cu luna. Timp liber in centru (30 min). Deplasare la Chiscani - vizita Pestera Ursilor si la Tebea, vizita Panteonul Motilor (Gorunul lui Horea) si Mormantul lui Avram Iancu. Deplasare pe ruta : Valea Muresului, Valea Jiului (Petrosani, Targu Jiu), Horezu, Ramnicu Valcea, Pitesti. Sosire (in conditii normale de : de vreme, trafic, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-Parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

Pret: 425 lei,  se achita numai in LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02).       Supliment single 135 lei.

La inscriere se achita minim 150 lei .                    Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 45 lei.

Grup minim 25 turisti.             Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE :

transport cu autocar 2** cu aer conditionat; servicii ghid; 

· 2 cazari cu mic dejun la hotel 2**(camere, pentru 2 persoane,cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

 

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017   si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.

 

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

Acte necesare –buletin/carte de identitate.                                Obs.-vezi notele : 1, 3, 4, 6, 8-11, 13, 14, 17, 18 si 20.