inapoi

 Indicativ – PARALIA 5 zile, autocar, Paste            

 

PASTE        5 zile   (610.04)

PARaLIA KATERINI–Perla Marii Egee,

statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aur

KalambakA-Salonic-Manastirea Dionysos

    BULGARIA (SOFIA, Manastirea RILA, Veliko Trnovo)

ZIUA 1 Vineri (ora 06)–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).Ora 6.30-deplasare pe ruta Giurgiu-traversarea Bulgariei (popas 30 min in Veliko Trnovo, vizita Manastirea Rila)-Kulata(Grecia).

Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 2  (mic dejun). Plecare la Salonic pentru shopping, vizita Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru) si tur de oras pe traseul: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre : Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Ora 16 plecare. Seara participare la Slujba de Inviere la biserica din statiune.

Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 3  (mic dejun). Excursie de ˝ zi la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionysos). Timp liber in Paralia Katerini.                                                                                   Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 4  (mic dejun). Excursie in Statiunea Kalambaka pentru manastirii suspendate Marele Meteor si popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Pe traseu, vizita  la Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor.

Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 5 Marti (mic dejun). Plecare din Paralia Katerini. In Sofia–vizita Catedrala Alexander Nevsky si centrul.Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23,in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

Pret: 130 + 85 (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru excursiile (fara biletele de

intrare): Muntele Olimp (Litohoro, M-tirea Dionysos), tur oras Salonic, manastirile

            suspendate de la Kalambaka (Meteora), Sofia, M-tirea Rila si Veliko Trnovo.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                     Supliment single 90 €.

La inscriere se achita minim 100 €.                                                Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €.

Grup minim 25 turisti.                                        Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: servicii ghid roman; transport cu autocar 2* cu aer conditionat,taxe stradale si parcari;

·         4 cazari cu mic dejun la Hotel OREA  ELENI 3*.

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Hotel OREA ELENI 3*** (cu piscina) - situat la 100m de mare, chiar in centru statiunii. Camere, pentru 2 persoane, cu: balcon, TV, uscator de par, aer conditionat - split cu telecomanda si grup sanitar propriu cu dus.

http://www.hotel-oreaeleni.gr

 

 

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

   Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017  si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.          Asigurarea medicala este obligatorie.

 

 

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

 

 

  Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.                                                                            Obs-vezi notele : 1-15, 17, 18 si 20.