inapoi

IndicativKusadasi Paste, autocar  

 

  PASTE       Kusadasi–ISTANBUL  8 zile (6-13.04)

 

Colonia antica Efes, Casa Fecioarei Maria, Mormantul Sf. Ioan, Templul zeitei Artemis,

 

Pamukkale, Colonia antica Milet

 

ZIUA 1    ora 06 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Giurgiu-Ruse-Traversarea Bulgariei-Turcia.                                                                                                                  Cazare in zona Kesan-Canakkale.

ZIUA 2  (mic dejun). Traversarea Stramtorii Dardanele cu ferry boat-ul la Canakkale. Se viziteaza Colonia antica Troia. Deplasare la Kusadasi. Excursie (A) la Colonia Antica Efes si Templul Zeitei Artemis (una din cele 7 minuni ale  lumii antice). Seara participare la Slujba de Inviere la Casa Fecioarei Maria. 

Cina si cazare Kusadasi.

ZIUA 3 (mic dejun). Timp liber in Kusadasi.                                                                  Cina si cazare Kusadasi.

ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber sau optional vizita Mormantul Sf. Ioan si cetatea greceasca Milet.

Cina si cazare Kusadasi.

ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber. Sugestii : plaja si baie in mare, croaziera pe mare sau excursie la Insula Samos (Grecia).                                                                                                                  Cina si cazare Kusadasi.

ZIUA 6 (mic dejun). Excursie (B) la Pamukkale-vizita terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Deplasare prin Podisul Anatoliei pe ruta: Dinar, Afyon, Kűtahya, Istanbul-tur by night (se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur).                                             Cazare in Istanbul.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare pietonala pentru vizitare (3 ore) cu ghid local: Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul). Ora 13.30-croaziera (90 min) pe Bosfor. Shopping in Marele Bazar.                                                                            Cazare in Istanbul.

ZIUA 8 (mic dejun) Plecare din Istanbul, popas in Edirne (vizita–Moscheea Selimiye). Traver- sarea Bulgariei–Ruse–Giurgiu. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET: 255 (include excursiile A si B din zilele 2 si 6 in valoare de 50 €) plus 35 (se achita

             obligatoriu la agentia din Romania)-pt.: ghid local (ziua 5), tur by night Istanbul si croaziera pe Bosfor.

 

Excursiile din zilele 2 si 6 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 50 є (20+30) si

         sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism turcesti locale.

 

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                            Supliment single 120 €.

La inscriere se achita minim 150 €.                                                                                                  Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.

Grup minim 25 turisti.                          Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:  ·  excursiile A si B ;

·     servicii ghid roman;

·     transport cu autocar 2* cu aer conditionat, parcari si taxe (stradale, ferry-boat si poduri);

·  4 cazari cu demipensiune la hotel 4* in Kusadasi si 3 cazari (tranzit) cu mic dejun la hotel 2* (camere, pentru 2

 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea.

In Turcia se achita 5 €/persoana pentru ghidul turc escort.

Hotel DERICI  4**** - situat in Kusadasi.                                        http://www.dericihotel.com/en/

 

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

  Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.           Asigurarea medicala este obligatorie.

 

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

Acte necesare :pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.         Obs-vezi notele : 1-15, 17, 18 si 20.