inapoi

Indicativ – RIMINI 13 zile, autocar, 20.08    Plecare in 20.08.

Circuit + sejur la RIMINI

ITALIA (Roma, Venetia, Murano, Burano, Verona, Milano, Florenta, Assisi, Pisa)

SAN MARINO-VATICAN-Viena-Lacul Balaton-Pestera Postojna

13 zile, din care in 7 zile se poate face plaja si baie in Marea Adriatica.

 

ZIUA 1 - luni, ora 06 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2) Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad.                                        Cazare in zona Budapesta - Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora).                                                       Cazare in  zona Padova-Venetia.

ZIUA 3 (mic dejun). In Venetia, deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudecca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Optional, vaporas pentru Murano si Burano.                                    Cazare in  zona Padova-Venetia.

ZIUA 4 (mic dejun). In VERONA se viziteaza : Palazzo Capuleti, balconul Julietei, Amfiteatrul roman, Piata Bra. In Milano se viziteaza: Castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Opera “SCALA” cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele.                                                                                                       Cina si cazare in  Rimini.

 

ZILELE   5, 6, 7, 8, 9, 10  Mic dejun, cina si cazare la hotel in Rimini.

Plaja si baie in Marea ADRIATICA. Timp liber in statiune.

·            In ziua a 6-a  excursie (50 €) de 1 zi pentru vizitare Turnul din Pisa si FLORENTA (popas 4 ore) : Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Domul, Biserica Santa-Croce (mormintele lui Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini), Ponte Vecchio.

·            In ziua a 7-a  excursie (15 €) la San Marino, apoi plaja si baie in mare la Rimini .

·            In ziua a 8-a excursie (25 €) la Assisi (deplasare pe ruta Pesaro – Cagli)-vizita in orasul sfant Basilica Sf. Francisc (cele 2 biserici suprapuse, frescele lui Giotto, mormantul Sf. Francisc), apoi plaja si baie in mare la Rimini.

·            In ziua a 9-a excursie (50 €) de 1 zi la Roma.

Excursiile din zilele : 6, 7, 8 si 9 sunt incluse in pretul excursiei, fara biletele de intrare, costa in total 140 є si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile italiene locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

ZIUA 11 (mic dejun).   Plaja si baie. Ora 14 – plecare din Rimini.                                        Cazare in  zona Padova-Venetia.

ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare la Postojna-vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare pe langa Lacul Balaton. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).      Cazare in Budapesta.

ZIUA 13-sambata (mic dejun). Plecare pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de:vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

prêt (include excursiile din zilele: 6, 7, 8 si 9 in valoare totala de 140 є) : 585 €

                               plus   25 €   pentru Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas)

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                               Supliment single 300 €.

La inscriere se achita integral sau minim 250 €.                                          Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.

Grup minim 25 turisti.                                            Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:    servicii ghid roman ;

•     transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;

•     7 cazari cu demipensiune la hotel 3*** in Rimini;

•     5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, vaporas, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;

  Hotel Aron 3***-  situat la 100 de metri de plaja in Viserbella di Rimini. Camere, pentru 2 persoane, cu:

 TV, aer conditionat(5€/zi/camera-se achita la hotel) , telefon si grup sanitar cu dus. GRATIS-Plaja, umbrele si sezlong. Piscina cu plata.

Demipensiune (bauturile se platesc).                                                                            

www.hotelaronrimini.it

  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                Asigurarea medicala este obligatorie.

 Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

 neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.                                                                                   Obs - vezi notele: 1-15, 17-20, 24, 26.