inapoi

Indicativ – GRECIA 11 zile, autocar, 9.08     Plecare in 9.08.

GRECIA circuit+sejur  11 zile, din care in 6 zile se poate face plaja si baie in mare  PARALIA KATERINI - statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aur

Atena – Salonic – Meteora – Peloponez – Athos – BULGARIA (Sofia, Manastirea Rila)

ZIUA 1 – Joi, ora 06 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei(popas 30 min. la Veliko Trnovo-vizita Manastirea Rila)-Kulata(Grecia).                                                                                                   Cazare in Katerini.

ZIUA 2  (mic dejun). Deplasare la Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea  durerilor. Plecare la Kalambaka (deplasare prin Kastraki) unde se viziteaza Manastirea Marele Meteor apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare spre Atena.                                                                     Cazare in Atena.

ZIUA 3 (mic dejun). Excursie in Peloponez, unde se viziteaza: Nafplio (un oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale), Micene (cea mai veche civilizatie greaca) unde se viziteaza Colonia antica Micene si Mormantul lui Agamemnon (regele cetatii Micene). Deplasare la Epidauros - teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Oprire la Canalul Corint - lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 45 € - daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul - Acropole in lumini de noapte si cina in PLAKA - la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans.                          Cazare in Atena.

ZIUA 4 (mic dejun). Turul orasului Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia, etc. timp liber in Atena pana la ora 15. Plecare spre Paralia Katerini cu oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile  “Lupta dintre greci si persi”.

Cina (pentru turistii de la hotel) si cazare in Paralia Katerini.

ZILELE :  5,6,7,8,9,10  Cazare la vile  / cazare si demipensiune la Hotel OREEA ELENI
.

Plaja si baie in Marea Egee. Timp liber in Statiunea Paralia Katerini (situata la poalele Muntelui Olimp).

·    IN ZIUA a 6-a ,deplasare la Ouranopolis - croaziera la Muntele ATHOS. EXCURSIE la Salonic – tur  : Agora Romana-

Arcul lui Galerius – Rotonda – Bulevardul Egnatia – Bd. Expozitiei – Turnul Alb

 (popas)-Piata Aristotel-statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare.    

·    IN ZIUA a 8-a, EXCURSIE de ½ zi la Muntele Olimp (Dion si Manastirea Dionysos).

·    In ziua a 9-a, deplasare (aprox. 150 km) cu autocarul in zona Volos–optional (aprox 15 €), croaziera la Insula Skiathos. 

Excursiile (din zilele : 6 – Salonic, 8 si 9 - deplasare cu autocarul in zona Volos) sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare la obiectivele turistice si contravaloarea croazierei la Skiathos), costa in total 70 є (20+25+25) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.                             .  

ZIUA 11 - Duminica (mic dejun – pentru turistii de la hotel). Plecare din Grecia prin Bulgaria. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, Bucuresti-Parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

PRET ( include excursiile din zilele: 6 – Salonic, 8 si 9  in valoare totala de 70 є ):

VILE in Paralia Katerini (cazare): 325 € + 35 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt. 

                                             croaziera la Muntele Athos si 3 excursii (Sofia, Manastirea Rila si Veliko Trnovo) .

Hotel OREEA ELENI 3***(cazare, demipensiune, aer conditionat, piscina)-se achita in plus 125 € fata de vile.

La inscriere se achita minim 150 є.                                                             Supliment single 135 € pt vile sau 195 € pt hotel.

Grup minim 25 turisti.                              Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 € pentru vile, 50 € pentru hotel.

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:    excursiile din zilele : 6 – Salonic si Ouranopolis, 8 si 9 ;.    servicii ghid roman ; 

·         7 cazari cu demipensiune la hotel OREA ELENI sau 7 cazari la vile in Paralia Katerini si 3 cazari cu mic dejun la hotel 3***;

·          transport cu autocar 2**  cu aer conditionat , taxe stradale si parcari.

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea.

VILE - situate in Paralia Katerini la 300 m fata de mare si plaja. Camerele (toate la etaj), pentru 2 persoane, cu : balcon, grup sanitar propriu cu dus, frigider, plita electrica, farfurii, tacamuri si pahare.

Optional (plata in Grecia, 5€/camera/zi)-aer conditionat(split cu telecomanda).

Hotel OREA ELENI 3*** - situat la 100 m de plaja. Camere, pentru 2 persoane, cu: balcon , minifrigider, uscator de par, TV, aer conditionat - split cu telecomanda si grup sanitar propriu cu dus.
DEMIPENSIUNE–mic dejun bufet si cina (felul principal e portie).                                        www.hotel-oreaeleni.gr

  Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

  Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.             Asigurarea medicala e obligatorie.

 

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

 

  Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.                                             Obs - vezi notele: 1-15, 17, 18, 20 si 25.