Indicativ – Toata   BULGARIA 4 zile, autocar, data plecarii     Plecari: 6.04-de Paste, 23.08.

Toata BULGARIA(Nisipurile de Aur, Varna, Balchik, Albena Cap Kaliakra, Nessebar

Sunny Beach, Sofia, Veliko Tarnovo, Plovdiv M-tirea Rila, Burgas)- Monumentul Tropauem Traiani

(Adamclisi) traversarea Dunarii (pod rutier Ruse-Giurgiu, bac Calarasi-Ostrov)         4 zile

ZIUA 1Joi(de Paste-Vineri), ora 06.15–prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30 – plecare. Deplasare din Bucuresti pe autostrada. Se traverseaza Dunarea cu bacul Calarasi - Ostrov. In Romania, la Adamclisi,se viziteaza Monumentul Tropauem Traiani. Se traverseaza frontiera pe la Negru Voda sau Vama Veche. In Bulgaria, popas pe malul marii la Cap Kaliakra (ruinele cetatii medievale). Vizita Castelul Reginei Maria de la Balchik, apoi statiunile Albena si Nisipurile de Aur.                                      

Cazare in Varna.

ZIUA 2  (mic dejun). Se viziteaza Varna. Deplasare in statiunile Nessebar si Sunny Beach - optional, plaja si baie in Marea Neagra. Deplasare la Burgas – tur pe malul marii si in zona centrala.                                                                                                                                                         Cazare in Burgas.

ZIUA 3  (mic dejun). Popas (2 ore) in Plovdiv(vizita Amfiteatru Roman si plimbare pietonala in zona cu multe restaurante)-al doilea oras al Bulgariei. La 120 km de Sofia-vizita Manastirea Rila.                                                                                                                                                        Cazare in Sofia.

ZIUA 4-Duminica (de Paste-Luni),mic dejun. In Sofia, vizite: Catedrala Alexandr Nevski, Bazilica Sf. Sofia, Monumentul Razboiului de independenta (grup statuar cu 4 statui ecvestre din care una il reprezinta pe Regele Carol I al Romaniei).Vizita(90 min.) Veliko Tarnovo. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Ruse-Giurgiu, apoi sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Pret: 135 , se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                Supliment single 60 €.

La inscriere se achita minim 50 €.                                                                                                    Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €.

Grup minim 25 turisti.                                                                                          Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale / poduri si parcari;    3 servicii ghid roman.

 3 cazari cu mic dejun la hoteluri de 3*** si 2**( camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus);

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii  pt. acestea.

    Obs. : – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.   Asigurarea medicala e obligatorie.   

 Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul  neparticiparii la excursie datorita

  (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.                                      Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.

                                   Obs. - vezi notele : 1-15, 17, 18 si 20.