inapoi

Indicativ – BULGARIA 2 zile, autocar, data plecarii Plecari: 19.05, 8.09.

BULGARIA ( Nisipurile de Aur, Varna, Balchik

Albena, Cap Kaliakra, Nessebar, Sunny Beach )

traversarea Dunarii (pod rutier Ruse-Giurgiu, bac Calarasi-Ostrov)

Monumentul Tropauem Traiani (Adamclisi) 2 zile

ZIUA 1 Sambata, ora 06 – prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti. Se traverseaza Dunarea cu bacul Calarasi-Ostrov. In Romania, la Adamclisi, vizita Monumentul Tropauem Traiani. Se traverseaza frontiera pe la Negru Voda sau Vama Veche. In Bulgaria, popas pe malul marii la Cap Kaliakra (ruinele cetatii medievale). Se viziteaza Castelul Reginei Maria de la Balchik, apoi statiunile Albena si Nisipurile de Aur.                            Cazare in Varna.

ZIUA 2Duminica, mic dejun.Se viziteaza Varna.Deplasare in statiunile Nessebar si Sunny Beach-optional,plaja si baie in Marea Neagra. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Ruse - Giurgiu, apoi sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formali-tatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Pret: 65 , se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 20 €.

La inscriere se achita minim 30 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €.

Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: 1 cazare cu mic dejun la hotel de 3* sau 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;

· transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale / poduri si parcari;

· servicii ghid roman.

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Obs. : persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala e obligatorie.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul

neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.                                                                                    Obs. - vezi notele 1-15, 17-20.