inapoi

   Indicativ – Insula KRK 12 zile, autocar, data plecarii      Plecari : 13.06, 18.07, 01.08, 15.08, 29.08.

 

INSULA KRK- COASTA ISTRIEI:Pola, Porec, Opatja, Rovinj, Rijeka
Venetia   circuit si sejur 12 zile,din care in 7 se poate face plaja si baie in mare
Marea Adriatica - Pestera Postojna - Lacul Balaton - Budapesta

ZAGREB Coasta Dalmatiei:Dubrovnik, Split, Trogir, Sibenik, Zadar

BELGRAD – Podgorita – Marele Canion TARA -Fiordul Kotor

ZIUA 1 Miercuri, ora 06 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova–Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Excursie prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra-Golubac-Pozarevac.Tur Belgrad (zona Parlament-Biserica Sf Sava-Posta centrala) si popas in centru.                                              Cazare in Belgrad.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta -Tara-Podul Belvedere(popas)-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Scurt popas in Podgorica.                                                                              Cazare in Muntenegru (Cetinje).

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe ruta Budva – Tivat – (traversare Fiordul Kotor cu ferry boat-ul) – Bijela. Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping, etc. Popas in Trogir.                                                                                                       Cazare in zona Split-Sinj-Knin.

ZIUA 4 (mic dejun). In Split se viziteaza: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana), Mausoleul (exterior) lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin). Popas in Zadar. Se viziteaza (3 ore) Parcul National Plitvice, cu o suprafata de peste 19.000 ha., cu renumitele lacuri alpine (16), ce se varsa unul in altul, cascade si grote, decor pentru realizarea a numeroase filme de aventuri (Winnetou).                         Cina si cazare in insula KRK.

ZILELE 5 - 10  Demipensiune si cazare Hotel Adriatic in Insula Krk.

Plaja si baie in Marea ADRIATICA. Timp liber in statiune.                                                            

·         Ziua 6- excursie de 1 zi la: Rovinj, Porec Opatija, Rijeka si Pola (intreg orasul este un adevarat muzeu arheologic: Amfiteatrul Roman, Porta Gemina, Porta Aurea). Plaja si baie.

·         Ziua 8-excursie la Postojna ( optional – aprox. 15 є , se plateste in excursie) unde se viziteaza cea mai renumita pestera din Europa (5 km. ai mirificei lumii subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul), apoi plaja si baie in Insula Krk.

·         Ziua 9-excursie la VENETIA (include tot, adica : transport autocar,  deplasare cu vaporasul Piata Tronchetto - Canal Giudecca - Piata San Marco si retur, taxe autocar de parcare si intrare in Venetia) pentru vizitare : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco + plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto.

 

  OPTIONAL  (ziua 10)-deplasare (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie) cu autocarul in Punat pt.”croaziera 4 insule” pe Marea Adriatica (durata-4 ore,include:cafea,croissant,ghid local,plaja si baie).

ZIUA 11 (mic dejun). Plaja si baie in mare. Ora 11 plecare din Insula Krk. Deplasare la Zagreb- scurt tur pietonal in zona centrala (Catedrala Sf. Stefan, zidul cetatii, Piata Josip Jelacic).Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 -plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica).                                                                                                         Cazare in Budapesta.

ZIUA 12 - duminica (mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria – Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

PRET (include:    excursia la VENETIA in valoare de 65 € ;

                            croaziera pe Dunare, bilet Durmitor Park + excursiile din zilele : 1 - Defileul Dunarii, 6  si 8, in valoare totala de  115  ).

 

490 pt. 13.06, 535 pt: 29.08, 595 pt: 18.07, 01.08, 15.08

 

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                              Supliment single 180 є.

Grup minim 25 turisti.                                                                             Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 є.

La inscriere se achita minim 150 є.                              Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: ● servicii ghid roman ; ● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;

● 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** ;     7 cazari cu demipensiune la Hotel Adriatic .

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, Parcul Plivice, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Hotel ADRIATIC 2** - situat la 50 m de mare, in statiunea Omisalj din INSULA KRK. Camere, pentru 2 persoane, cu: tv ,  telefon, minibalcon si grup sanitar propriu cu dus,. DEMIPENSIUNE -  bufet suedez.                        www.hoteli-omisalj.hr

  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

    Inscrierile se fac incepand cu 01.03.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.              Asigurarea medicala este obligatorie.

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

 Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.                                                  Obs-vezi notele: 1-15, 17, 18, 20, 21, 26.